Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 3-0 : 6-0 και συνεχίζει! - Βόλεϊ - gavros.gr / Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο κίνητρα πάντα περισσεύουν σε (τέτοιο) ντέρμπι.

Ολυμπιακοσ Παοκ 3-0 : 6-0 και συνεχίζει! - Βόλεϊ - gavros.gr / Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο κίνητρα πάντα περισσεύουν σε (τέτοιο) ντέρμπι.. Ποιοι είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του μπαρτζώκα. Δοκάρι ο μπρούμα για τους «ερυθρόλευκους». Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο κίνητρα πάντα περισσεύουν σε (τέτοιο) ντέρμπι. Θύμισε την παλιά καλή «γκρανάτα» (hls)

Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Ποιοι είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του μπαρτζώκα. Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από. Έγραψε ιστορία o παοκ, «κάηκε» το παλατάκι.

legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1987-1988
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1987-1988 from 1.bp.blogspot.com
Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Έγραψε ιστορία o παοκ, «κάηκε» το παλατάκι. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Το γεγονός πως χθες παίχτηκε για πρώτη φορά δυνατά η.

Πρώην άσος του παοκ στέλνει διεθνή ακραίο «τούρμπο» στον ολυμπιακό (video+photos).

Το γεγονός πως χθες παίχτηκε για πρώτη φορά δυνατά η. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Πρώην άσος του παοκ στέλνει διεθνή ακραίο «τούρμπο» στον ολυμπιακό (video+photos). Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Όλες οι οβίδες της 25ετίας (vid). Θύμισε την παλιά καλή «γκρανάτα» (hls) Με δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές ολυμπιακός : Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πέδρο μαρτίνς προχώρησε σε αναπροσαρμογή πλάνου και διπλή αλλαγή, βλέποντας τον παοκ να κινείται με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να τρέξει τον αντίπαλό του. Αν και βαθμολογικά ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και μετά την σημερινή απώλεια βαθμού της κηφισιάς. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics).

Αν και βαθμολογικά ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και μετά την σημερινή απώλεια βαθμού της κηφισιάς. Ειρωνικό σχόλιο «ο λεμπρόν είναι μάλλον ο head coach των λέικερς». Κυπελλούχος ο παοκ στο γυναικείο βόλεϊ. Όλες οι οβίδες της 25ετίας (vid). Ποιοι είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (89')
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (89') from media.enikos.gr
►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο πέδρο μαρτίνς προχώρησε σε αναπροσαρμογή πλάνου και διπλή αλλαγή, βλέποντας τον παοκ να κινείται με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να τρέξει τον αντίπαλό του. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Όλες οι οβίδες της 25ετίας (vid). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε.

Με δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές ολυμπιακός : Νίκη για την ομάδα του πάμπλο γκαρσία. Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. Πρώην άσος του παοκ στέλνει διεθνή ακραίο «τούρμπο» στον ολυμπιακό (video+photos). Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο κίνητρα πάντα περισσεύουν σε (τέτοιο) ντέρμπι. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο παοκ στο δεύτερο σετ πίεσε στο σερβίς προσπαθώντας να χαλάσει την υποδοχή του ολυμπιακού, όμως οι πειραιώτες έβρισκαν συνεχώς λύσεις. Αν και βαθμολογικά ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και μετά την σημερινή απώλεια βαθμού της κηφισιάς. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Έγραψε ιστορία o παοκ, «κάηκε» το παλατάκι. Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Δοκάρι ο μπρούμα για τους «ερυθρόλευκους». Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς.

Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Όλες οι οβίδες της 25ετίας (vid). Κυπελλούχος ο παοκ στο γυναικείο βόλεϊ. Αν και βαθμολογικά ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και μετά την σημερινή απώλεια βαθμού της κηφισιάς. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: 3-0 (γκολ) | Novasports
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: 3-0 (γκολ) | Novasports from www.novasports.gr
Ο πέδρο μαρτίνς προχώρησε σε αναπροσαρμογή πλάνου και διπλή αλλαγή, βλέποντας τον παοκ να κινείται με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να τρέξει τον αντίπαλό του. Με δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές ολυμπιακός : Ο παοκ στο δεύτερο σετ πίεσε στο σερβίς προσπαθώντας να χαλάσει την υποδοχή του ολυμπιακού, όμως οι πειραιώτες έβρισκαν συνεχώς λύσεις. Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Ο παοκ νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics).

Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε.

Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ειρωνικό σχόλιο «ο λεμπρόν είναι μάλλον ο head coach των λέικερς». Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Σύμφωνα με ιταλικά μμε πολύ κοντά στον ολυμπιακό ο τζόρνταν λόιντ. Με δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές ολυμπιακός : Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο κίνητρα πάντα περισσεύουν σε (τέτοιο) ντέρμπι. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. Ο πέδρο μαρτίνς προχώρησε σε αναπροσαρμογή πλάνου και διπλή αλλαγή, βλέποντας τον παοκ να κινείται με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να τρέξει τον αντίπαλό του. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Έγραψε ιστορία o παοκ, «κάηκε» το παλατάκι. Το γεγονός πως χθες παίχτηκε για πρώτη φορά δυνατά η.

Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό ολυμπιακοσ. Με δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές ολυμπιακός :

Posting Komentar

0 Komentar