Advertisement

Κορακακη / Δεύτερη η Στεφανίδη και τέταρτη η Κορακάκη στα Βαλκάνια! - Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ.

Κορακακη / Δεύτερη η Στεφανίδη και τέταρτη η Κορακάκη στα Βαλκάνια! - Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ.. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την.

Επειτα από 40... κύματα η Κορακάκη πάει στο Προεδρικό Μέγαρο!
Επειτα από 40... κύματα η Κορακάκη πάει στο Προεδρικό Μέγαρο! from www.newsit.gr
Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη».

Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο!

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Εκτός μεταλλίων έμεινε η δις ολυμπιονίκης άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι. Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ.

Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑΚΗ : " Η επιτυχία στη ...
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑΚΗ : " Η επιτυχία στη ... from www.ilamia.gr
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη.

Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ: Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ.

Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες.

Λογοτεχνικό περιβόλι!: Η ΆΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ πυροβολεί ...
Λογοτεχνικό περιβόλι!: Η ΆΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ πυροβολεί ... from i.pinimg.com
Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ.

Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας.

Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου προκριματικού στο 25μ. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες.

Posting Komentar

0 Komentar